Get Adobe Flash player

Despre companie

despre_noi3

     SC CRISTAN PRODEXIM SRL are ca obiect principal de activitate comertul cu ridicata al materialului lemnos. Activitatea societatii s-a axat pe livrarea de traverse din lemn pentru calea ferata. Astfel societatea vine in intampinarea nevoilor clientilor atat cu traverse normale si speciale pentru calea ferata cat si cu suporti de lemn pentru poduri rulante.

     SC CRISTAN PRODEXIM SRL s-a impus in randul furnizorilor de traverse din lemn prin calitatea produselor, seriozitatea colaboratorilor, promtitudine si asigurarea raportului optim calitate/pret.

     Experienta acumulata, nivelul tehnologic si calitatea superioara a serviciilor ne-au permis sa satisfacem cerintele unor clienti importanti precum ar fi: ASTALDI, TERNA S.A., PORR TEHNOBAU UND UMWELT AG VIENA, TERMOELECTRICA SA, REGIA DE ACTIVITATI NUCLEARE SA etc.

    SC CRISTAN PRODEXIM SRL raspunde in totalitate atat standardelor impuse de catre Autoritatea Feroviara Romana, fiind autorizata de catre aceasta, cat si celor de management al calitatii si mediului in sistem integrat avand implementat ISO9001/2008, ISO14001, OHSAS18001.